Illéske

4 ÉVES KISFIÚ

Judit, Illéske anyukája:
“2 éves korára számunkra már nyilvánvalóvá vált, hogy nem fejlődik neurotipikusan. Bátyja miatt volt már tapasztalatunk.
Niki csoportjához csatlakoztam, 1 éjszaka alatt mindent elolvastam, ledöbbentem, átértékeltem, és másnap reggeltől már mentes diéta.
Eltelt 2 év, már integrált oviba jár, a beszéd szépen beindult, a szándékát szavakkal fejezi ki, számol magyarul, angolul, számokat felismeri, már nem echolál, rendeltetésszerűen játszik. 1,5 éves kishúgát “újra elhagyta”.

Dominik

4 ÉVES KISFIÚ

Tímea, Dominik anyukája:
“Kisfiam jelentős beszédbeli és szocializációs lemaradását két év alatt, a csoport által ajánlott diéta és egyéb hasznos tanácsok betartásával teljes mértékben sikerült behoznunk. Az ovit gond nélkül, örömmel kezdtük meg.
Számára még egy lelkiismeretes gyógypedagógus és a TSMT torna segítette a felzárkózást, amit idővel elhagyhattunk.
Több szakember és orvos gratulált már az elért eredményünkhöz.
Hálás köszönettel tartozom Kertész Nikinek, aki által megismerhettem ezt a lehetőséget!”

 

Anna

8 ÉVES KISLÁNY

Zsuzsanna, Anna anyukája:
“Kislányom 3 évesen ADHD, majd 6 évesen Asperger diagnózist is kapott. Akkoriban szenzoros volt, még megölelni sem engedte magát. Sok hiszti, dühroham, figyelmetlenség, kezelhetetlenség. Több óvodát megjártunk, mert nehéz volt “nevelni” őt az intézményekben.
3 éve, még Niki FB-csoportja előtt kezdtük el őt diétával, táplálékkiegészítőkkel, méregtelenítéssel és fejlesztésekkel nagyon intenzíven terápiázni. Ma már integrált iskolába jár, jól tanul, beilleszkedett.
Niki kutatásai és a csoport segítségével még hatékonyabban tudtuk Annát fejleszteni, rengeteg támogatást, segítséget kaptunk és adtunk. Egymás nélkül most nem itt tartanánk, és ezért örökké hálás leszek!”