KÉRDÉSEK ÉS MEGOLDÁSOK EGY HELYEN! Az első hazai ételérzékenységgel és allergiával foglalkozó komplex rendezvény Naprakész információk az ételintolerancia kimutatásáról és kezeléséről Mentes ételek kóstolása Izgalmas interaktív előadások neves szakemberekkel
TÉMÁK: Ételintolerancia diagnosztika, Cöliákia diagnosztika, Élsport-teljesítménynövelés- genetikai ételintoleranciák, Miből van a „mindenmentes”? Mi van és mi nincs a mentes élelmiszerekben? Hogyan értelmezzük az élelmiszercímkék jelöléseit? Az ételintolerancia gasztroenterológiai, bőrgyógyászati, neurológiai vonatkozásai, Autizmus kezelése diétával, Tények és tévhitek a sporttáplálék-kiegészítőkről, Mentes termékek fejlesztése napjainkban, A mikrobiom szerepe és vizsgálat

FreeFoodExpo_program 2017 10 10